30. jun 2018

Vi beklager rodet - der bygges!

Vi ser så meget frem til efteråret, hvor vi skal udleve nye sider af vores vision (se Jarle Tangstads oplæg fra visionssøndag her) samtidig med, at vi kommer til at opleve forbedrede rammer for alle. Mens ombygningen står på, kommer vi til at trække på alles tålmodighed. Tak for at vi kan stå sammen også i dette.

Ny legeplads i gården
En direkte udløber af den nye børnehave er, at det kræver en ombygning af legepladsen i gården, så den lever op til de krav, som stilles fra Københavns kommune. Lygten Skole har taget hul på dette meget store projekt. Resultatet bliver en super flot skolegård af en kaliber, som bliver et tilløbsstykke af format!. Dette projekt kommer kirkens børn og teenagere til gode om søndagen.
Det bliver spændende at følge hvordan de kommer til at indtage de nye udendørsområder.
Legepladsen skal stå klar i begyndelsen af august. Derfor må vi indstille os på ombygning, byggematerialer, rod og de gener som det giver i forhold til parkering og manglende mulighed for fællesskab i gården hen over sommeren – både for KATSJ og husets andre brugere.
Legepladsen og brugen af børnehavens lokaler er første etape i opgradering af børnekirken KATSJ og sammen med Creative Lab, der blev præsenteret på visionsdagen i maj måned.
Tak til Lygten skole! Og det er med taknemlighed vi kan byde børnekirkens børn denne opgradering. Børnene vil have vores topprioritet som kirke!

Der skabes en pop – up foodcourt med internationalt touch
I forbindelse med at vi sammenlægges til Én Kirke den 28. oktober 2018, skal der skabes nye rammer for fællesskabet efter gudstjenesten.
Vi ønsker at skabe et fælles sted i kælderen, hvor hele menigheden kan mødes, spise- og hygge sammen på tværs af familier, baggrunde og kulturer. Vi har derfor planer om at lave en ’pop-up’ Food Court, hvor der vil være mad fra forskellige lande.
For at skabe et behageligt miljø uden for mange støjgener, bliver der sat lydisolerende loftsplader op i hele P-kælderen de næste par måneder. P-kælderen er derfor midlertidigt lukket hen over sommeren.