KATSJ - Børnekirke

KATSJ – kirke for børn

Hver søndag kl. 10.30 er der KATSJ - kirke i børnehøjde for børn mellem 0-12 år. Her kan børn opleve et miljø præget af åbenhed, tryghed og fællesskab.

I KATSJ har vi to hovedformål: at børnene lærer Gud at kende, og at de lærer hinanden at kende. For at børn i alle aldre skal trives, er børnene opdelt i forskellige grupper i forhold til udvikling og alder.
Ønsker du yderligere information om KATSJ kan du besøge www.katsj.dk eller kontakte børnepræst Amy Hill.

Babyrum

Udover børnekirken findes der også et babyrum i tilknytning til kirkesalen for forældre og deres sultne og trætte børn (0-2 år). I babyrummet kan man følge med i gudstjenesten, samtidig med at man sørger for sit barn. Desuden kan sovende børn i barnevogne være under opsyn af receptionens vagter.

Pico – 0-2 år

Pico er for børn mellem 0 og 2 år, som hver søndag samles til en formiddag med leg, hygge, sang og en snak om Jesus En typisk søndag i Pico begynder kl. 10.15, hvor børnene og deres forældre bliver registreret. Alle børn får udleveret et nummer, så vi kan få fat i forældrene, hvis barnet bliver utrygt eller på anden måde har brug for sin nærmeste. Forældre er også velkomne til at blive. Efter lidt leg samler vi børnene omkring bordet til en samling med snacks, sange og fortælling. Herefter der igen tid til leg, og kl. 12.15 skal børnene hentes igen af forældrene og vi siger farvel og på gensyn! Pico mødes i Gul Sal og ledes af Helle Lohse.

Nano – 3-5 år

Nano er for de 3-5 årige. Hver søndag samles vi til en formiddag med leg, hygge, sang, en fortælling fra Bibelen og lidt at spise. En typisk søndag hos Nano starter med indskrivning af børnene kl. 10.15, hvor børnene og deres forældre bliver registreret. Alle børn får udleveret et nummer, så vi kan få fat i forældrene, hvis barnet bliver utrygt eller på anden måde har brug for sine nærmeste. Vi starter med en masse fri leg, og når klokken bliver ca. 10.45 samles vi til en lille snak med nogle sange og en spændende fortælling fra Bibelen som altid illustreres med fx store billeder eller figurer. Derefter er det tid til at lave noget kreativt, som børnene kan tage med sig hjem. Til sidst får vi en lille snack og kl. 12.15 hentes børnene igen, og vi siger farvel og på gensyn. Nano mødes i Grøn Sal og ledes af Amy Hill.

Giga – 0.-4. klasse

Giga er for børn i 0.-4. kl. og mødes hver søndag til en børnegudstjeneste i børnehøjde. En typisk søndag hos Giga starter kl. 10.25 med indskrivning af børnene, hvorefter vi starter ud med en børnegudstjeneste på en times tid med sange, konkurrencer og spændende bibelfortællinger. De sidste 40 minutter foregår enten med aktiviteter eller i små aldersopdelte grupper. Programmet slutter kl. 12.15, hvor forældrene kommer og henter deres børn Giga mødes i Azusa og ledes af Anni Christtreu.

Peta – 5.-6. klasse

Peta er for de store børn i 5.-6.kl., som mødes hver søndag sammen med et par medarbejdere og har forskellige aktiviteter. Peta mødes uden for 2 sal til indskrivning inden gudstjenesten 10.30 og går derefter ofte med ind i Kultursalen til lovsang. Herefter går de for sig selv til hygge, gruppesnak om emner fx fra Bibelen og leg. Peta slutter kl. 12.15. Peta ledes af Amy Hill.