Livsforvandlende Historier

Som fællesskab længes vi efter at se mennesker, der oplever livsforvandling gennem Jesus' kærlighed. Forvandlingen sker, når vi modtager Guds kærlighed og lader den påvirke vores personlighed. Her er en samling af historier om mennesker, som har oplevet netop dette.

Ole

Hør Ole's historie om fejltagelser og sorg, men også om tilgivelse, nåde, glæde og frihed.

Pernille

Hør Pernille fortælle om, det nye liv hun har fået i mødet med Guds nåde.

Emily

Hør Emily fortælle om, hvordan hendes tro har hjulpet hende tilbage på ret kurs i livet, og hvordan Gud har arbejdet i hendes liv gennem mødet med kirken og hendes livsgruppe.

Henning

Hør Henning fortælle om, hvordan troen er personlig, og hvordan den skal opleves, mærkes og deles.

Simon

Hør Simon fortælle om, hvordan troen er personlig, og hvordan den skal opleves, mærkes og deles.

Torsten

Gennem tre år levede Torsten Juul Jensen i et smertehelvede med slidgigt, piller, træning og fysioterapi. Men under en konference med prædikanten Randy Clark i Kirken i Kulturcenteret blev han momentant helbredt – uden selv at have opsøgt et mirakel.

Pia

Hør Pia fortælle om, hvordan Gud helbredte hende til et møde med prædikanten Randy Clark.

Samuel

Hør Samuel fortælle om, hvordan han blev en del af fællesskabet i kirken, og hvordan det startede en proces i hans liv.