Forvandling 2018

Gud ønsker at velsigne os. At åbenbare sine planer for vores liv. At vise os, at når vi står skulder ved skulder med vores søstre, får vi mod og kraft til at træde ud i tro og gøre en forskel i vores land. Forvandling er et fællesskab af kvinder, der handler på Guds ord og vil det bedste for hinanden. Vi ved, at vi er #bettertogether

 

VELKOMMEN TIL FORVANDLING

Vi er skabt til fællesskab, og længslen efter at høre sammen med andre ligger dybt i os alle. På Forvandling i år vil vi fremelske styrken i at vandre sammen og stå skulder ved skulder.
Det var aldrig meningen, at du skal kunne klare alt selv! Vi hverken kan eller skal gå gennem livet alene. Gud vil, at vi skal være ét legeme med forskellige funktioner.

Når vi står sammen, kan vi frigøre hinandens potentiale og hjælpe hinanden til at lykkes i de gaver, vi hver især har fået.
Min bøn er, at vi er ét fællesskab af kvinder, der vil hinanden det bedste. Som støtter, hepper og bærer hinanden gennem tykt og tyndt.
Lad os vise verden, at det er muligt at sætte andre først. At vores forskelligheder er vores styrke. At kvinder ikke er konkurrenter, men søstre. At vi altid er bedre sammen.

Jeg glæder mig til at se dig, for det bliver ikke det samme uden dig!
Merete Tangstad, vært

 

Talere 

CHARLOTTE GAMBILL (Bradford, England)
Charlotte Gambill er præst og forfatter, og sammen med sin mand leder hun LIFE Church i England. Charlotte er kendt for sine praktiske, humoristiske og passionerede prædikener og for sin anvendelse af Guds ord. Charlotte er desuden stifter af Cherish, en årlig kvindekonference i England med over 7.000 deltagere. 

LISA SAMUELSEN (Yangon, Myanmar)
Lisa Samuelsen startede i 2002 Eden Ministry, hvor hun hjælper tusindvis af trafikerede kvinder og børn i Asien. Eden Ministry har i dag tre krisecentre i Kina og et i Myanmar samt en international smykkevirksomhed. Lisa er en blændende taler, som bruger masser af humor til at beskrive selv de sværeste udfordringer.

Læs mere og køb billetter på: www.forvandling.dk