Bliv Frivillig

Vi ønsker at være en åben kirke og inspirere dem, der er interesseret i troen på Jesus. Vi ønsker at gøre dette gennem personlige relationer i hverdagen, gennem andre i vores netværk og gennem fælles oplevelser under diverse events, projekter og tjenester.
En af de bedste måder at møde folk på, udvikle relationer og din tro på Jesus er at stå sammen med andre om at løfte forskellige områder i kirken. Og det er ikke kun i weekenden! Mulighederne for at være med i aktiviteter er til stede syv dage om ugen. 
Nedenfor kan du se nogle af de forskellige områder vi har i kirken. Hvis du synes, det ser spændende ud og kan se dig selv være med i teamet for et af disse områder, er du velkommen til at kontakte kontoret på mail: kirken@kulturcenter.dk eller tlf.nr. 3531 0010.

Café Kant

Dejlig mad og en pause i dagligdagen kan du få i Café Kant, som er en del af vores kirke. Her kan købes frokost-buffet, kaffe og the søndag og alle hverdage. Vi ønsker, at du og andre skal komme ind og spise jer mætte og møde god og professionel service. Kan du se dig selv være med til at løfte her?

KATSJ

Der er mulighed hver søndag for at være med til at lave kirke i børnehøjde for børn mellem 0-12 år også kaldet KATSJ. Her kan børn opleve et miljø præget af tryghed, fællesskab og leg. Ønsker du at være sammen med børn, og ønsker du at gi’ et input i deres liv?

POX UNITED 

Pox United er et inkluderende fællesskab for unge voksne (16-30). Relevant gudstjeneste, go’ musik, café og lækker mad er på programmet hver anden fredag i Kirken. De unge mødes også til frokost i kælderen efter søndagsgudstjenesten. 

CONNECT

Vi tror at alle mennesker er skabt til sociale relationer og fællesskab med hinanden. Connect skaber fællesskab som kirke for voksne. Her har singler såvel som familier mulighed for samvær og hygge hver 1. og 3. søndag i måneden med frokost eller kaffe og the samt der arrangeres lejre, mindre og større events for denne målgruppe. hvis du godt kan li’ at være med til at skabe fællesskab, hygge, sjov og nærvær – så sig gerne til? 

KOMMUNIKATION

Vores kirke har brug for systemer og struktur for at servicere medlemmerne. Vi har brug for opdateringer af hjemmesider og administrative systemer, der holder vores kirke kørende, og viser hvem vi er. Yderligere muligheder er tilgængelige for teknisk dygtige og uddannede personer. Sig gerne til, hvis du har flair for noget af dette?

KVINDE TIL KVINDE

I Kvinde til Kvinde tror vi på, at kvinder i fællesskab kan udrette store ting sammen. Vi har forskellige sjove og spændende initiativer, tiltag og projekter, der sætter fokus på interesse og nærvær – fra én kvinde til en anden. Der er også brug for dig! Hvem ved – måske sidder netop du inde med den næste gode idé?

Personlig samtale Team

Vi ønsker at være en kirke, der interesserer sig for vores medlemmer og andre, der kommer i vores kirke. Det ønsker vi også ved at interessere os for og hjælpe med de forskellige behov, der opstår og presser sig på i hverdagen, og som nogle gange kræver en mere specialiseret viden. 
Under Life Clinic er de områder, hvor man pt kan få hjælp og rådgivning:
-    Før Ægteskabelige samtaler
-    Rådgivning i forhold til børn, der har det svært
-    Samtaler med psykolog
-    Samtaleteam
-    Økonomisk rådgivning
-    Mønsterbrydningskurser
-    Green Card jobvejledning
Lige nu har vi hjælpsomme  mennesker, som møder vores menighed med ovenstående … Hvad nu, hvis vi kunne møde og hjælpe endnu flere mennesker, fordi du sidder med noget ekspertviden på et rådgivningsområde – det ville være fantastisk, så sig gerne til, hvis du har noget erfaring og viden i en form for rådgivning – også gerne inden for et af de allerede eksisterende områder?

FRIENDS COMMUNITY KITCHEN

Måltidet har altid været et godt samlingspunkt for samvær og interesse for hinanden. Friends Community Kitchen er en ugentligt mulighed for at nyde aftensmad med andre i en åben og hyggelig atmosfære. Der er ingen pris på kuverten, men du kan bidrage med det, du synes er rigtigt. Måske har du også lyst til at hjælpe med tilberedelse af mad eller borddækning ved Friends Community Kitchen?