Mobilepay

Støt kirkens arbejde via Mobilepay tlf. 35310031

Kirken i Kulturcenteret er en økonomisk uafhængig kirke, og vi betaler selv alle udgifter. Derfor ser vi det også som vores opgave at tage ansvar for kirkens økonomi og løfte i flok. På den måde er vi alle sammen med til at gøre vores fælles vision til virkelighed.

Gaver og bidrag til kirken går til drift og arbejde. Alle gaver som menigheden modtager, både enkeltbidrag og faste bidrag, er givet frivilligt, og vi opfordrer alle til at give med glæde og uden tvang. At give er en naturlig del af en kristen livsstil, og det er først og fremmest en ydmyg handling. Derfor er alle gaver anonyme, sådan at andre ikke ved, hvor meget hver enkelt giver.

Der er intet krav om at skulle give for at være en del af menigheden. Men vi håber at du vil være med til at bidrage, hvis du ser Kirken i Kulturcenteret som dit åndelige hjem.

Hvis du ikke kender Mobilepay kan du se videoen herunder.

Kom godt i gang

Det er nemt at komme i gang med MobilePay. Når du har downloadet app'en og registreret dig, skal du kun bruge din personlige kode og modtagers mobilnummer for at sende penge.

Hent MobilePay i App Store, Google Play eller Windows Store

Omkring 1.500.000 brugere har allerede downloadet MobilePay.

MobilePay giver dig samme forbrugerbeskyttelse, som du har ved brug af dine betalingskort. App’en er beskyttet med en firecifret personlig kode. Dine oplysninger opbevares sikkert – på samme måde som i mobilbank. Og når du sender penge, får både du og modtageren straks en kvittering, der bekræfter overførslen.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?

Du kan kontakte kirkens administration på 3531 0010 og kirken@kulturcenteret.dk.

Du kan kontakte Danske Bank, Support Direkte på 70 105 501, hvis du har spørgsmål om MobilePay. De svarer både på tekniske og praktiske spørgsmål. De kan også spærre din profil, hvis din telefon er blevet stjålet.