PT

PT78 er kirke for teenagere, men nok ikke kirke som du forestiller dig! Vi mødes hver onsdag og hænger ud, og der er altid tid til at være sammen med dine venner eller få nogle nye. Vi spiller bold eller hygger og finder på noget vildt i stil med kyllingebasket, bisonbingo eller frugtbaseball. Bagefter er der gudstjeneste med musik, konkurrencer og en prædiken.

PT - kirke for teenagere

Vil du gerne til PT for første gang? Det koster ingenting at være med, og du behøver ikke at tilmelde dig, så du kan bare dukke op! Vi elsker nye, og der står altid en klar til at byde velkommen.

Hvor og hvornår?

Der er PT to gange om ugen (undtagen i ferierne)! Hver onsdag kl. 18.00-21.00. Om onsdagen mødes vi i rød sal, som ligger ved indgang nr. 17. Hver søndag kl. 10.30-12.15. Om søndagen mødes vi Kultursalen til højre for scenen. Der står også nogen i foyeren og byder velkommen. Vi er med til den første del af gudstjenesten, men plejer at liste ud for at høre vores egen prædiken.

Se mere

www.pt78.dk