PT78

PT 78 er et fællesskab for teenagere. Vi mødes onsdage kl. 18.15-21.00 og søndage kl. 10.15-12.30 på Drejervej 17, 2400 København NV. Vi holder til i Kirken i Kulturcenteret og er også en del af kirken, derfor er vi også en kristen teenageklub, som tror på Gud. Det er ikke noget krav, at du skal være kristen for at være med, vi ville elske at bruge tid med dig uanset. Så hvis du går i 6.-9. klasse, så skal du føle dig mere end velkommen, og så er det gratis at gå til PT 78.

Lederne i PT 78 arbejder frivilligt med at lave teenagearbejde, og de brænder for at være sammen med teenagere. så  for ville elske at være sammen med dig

PT-onsdag

Når vi mødes om onsdagen fungerer PT 78 som en teenageklub med en masse forskelligt på programmet. Vi har opdelt vores aftener i tre kategorier, så du lettere får et overblik over, hvornår de forskellige ting sker, og så du ved, hvad du tager til og inviterer til. Gældende for hver gang er, at vi spiser sammen fra kl. 18.15-19.00 (medmindre at vi er ude af huset), hvorefter selve programmet starter.

PT-Café
Her er mulighed for at invitere til en hyggelig aften i skønne omgivelser med dejlige venner og ledere, hvor der er rig mulighed for godt fællesskab, gode snakke, spil, bordtennis, slikbiks, hygge og meget mere. Derudover har vi grupper hver anden gang, hvor man er delt op i faste drenge- og pigegrupper efter alder, hvor vi snakker om trivsel.

PT-Event
En aften som bærer præg af et særligt event, og hvor vi nogle gange er ude af huset for fx at skøjte, tage i trampolinland, lasergame og meget mere. Det kunne også være en aften på Drejervej, hvor vi har Roller Skate Night, Battlefield med papirkugler, bingo, ultimate frisbee, og hvad vi ellers kan finde på.

PT-Kirke
Denne aften har vi vores eget møde, hvor vi samles om at have fællesskab med hinanden, lovsynge og bede sammen. Derudover lyttet vi til en relevant prædiken, og hvor der også er mulighed for at blive bedt for. Hver anden gang har vi grupper, hvor man er delt op i faste drenge- og pigegrupper efter alder, hvor vi snakker om tro.

PT-søndag

Når vi mødes om søndagen er det med resten af vores kirkefamilie i Kirken i Kulturcenteret. Det er ikke vores ønske, at PT 78 bare bliver en isoleret klub, men at vi også er sammen og har fællesskab med vores flergenerationskirke. Vi har også opdelt vores søndage, så det er lettere for dig at navigere i, hvad vi laver.

Første søndag i måneden
PTjeneste. Her tjener vi med i forskellige områder i kirken. Nogle af vores teenagere er med på medieteam, hvor de tager billeder til gudstjenesten. Andre er med på service-team, som siger goddag, er parkeringsvagter, hjælper med indsamling mm. Derudover hjælper vi til i vores børnekirke, KATSJ. Så her har du mulighed for som teenager at vælge dig ind på det, som du godt kunne tænke dig at tjene med i. Vi tror, at det er vigtigt, at vi også engagerer os i vores kirke, og at vi bidrager til, at andre får en god oplevelse med at komme i kirke.

Anden søndag i måneden
PT-undervisning. Her starter vi sammen inde på gudstjenesten i kultursalen, hvorefter vi går ud under indsamlingen, og har vores egen undervisning. Her sætter vi os ned i lederrummet og lytter på en andagt/prædiken fra en af vores egne ledere, hvor dertil snakker omkring forskellige spørgsmål.

Tredje søndag i måneden

Fjerde søndag i måneden
Super Sunday. Her er vi med på hele gudstjenesten inde i kultursalen, hvorefter vi laver noget socialt sammen. Det kunne fx være at vi gik ned i kirkens kælder og spiste noget mad og spillede nogle spil sammen, eller at vi tog ud på Nørrebro og fandt noget spise sammen. Her vil vores ledere hele tiden være sammen med teenagerne og følge dem tilbage til kirken, efter vi har spist.

Følg os på Facebook og Instagram